Folyamatosak a járdafelújítások Jászberényben

Megosztás

Folyamatosan újulnak meg a járdaszakaszok Jászberényben, erről a település polgármestere Budai Lóránt tájékoztatott Facebook-oldalán.

Bejegyzésében azt írja, hogy a korábbi években több felújításra szoruló járda terveit is elkészítették, idén pedig megkezdődhet ezek felújítása, mivel a város 30 millió forintot különített el erre a célra az idei költségvetésben.

“Az előttünk álló hetekben 119 méter járda újul meg a Szövetkezet úton, 96 méter a Kossuth Lajos úton, 103 méter a Bajcsy Zsilinszky Endre úton és 180 méter a Gyöngyösi úton. A kivitelezést a Szolnok Aszfalt Kft. összesen bruttó 29 millió forintért vállalta” – ismertette az előttünk álló fejlesztéseket budai Lóránt.

A rossz állapotú járdákról néhány fotót is megosztott közösségi oldalán. A képeken jól látszik, hogy a fák gyökere sok helyen felfeszítette a járdát, így balesetveszélyessé téve azt.

Nemcsak a járdákat, de az utakat is igyekeznek felújítani. Néhány hete arról számoltunk be, hogy az utak felújítására szánt források kimerültek, ezért további  pénzügyi keretösszeget biztosítottak a munkálatokra.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Fotó: Gémesi Balázs – Budai Lóránt Facebook

Kapcsolódó cikkek