A jászkunsági jelzőtábla hűlt helye – itt valaki nem akart 50-re lelassítani

Megosztás

Nem igazán világos, hogy simán lelopták, vagy szándékosan szedték le az illetékesek.

Deák Tamás biztosa veszi, hogy eltulajdonításról van szó. Szeretne is boldog születésnapot kívánni annak, aki megkapta ajándékba. A tábla egyébként a sokat kritizált Hatvani úti külterületi szakaszon …..volt. Nem sokkal korábban előfordult, hogy mindkét táblának egyszerre lett hűlt helye, most csak az ötvenes korlátozónak.

A helyszín egyébként Jászberény külterülete. Többen is jókívánságaikat küldték annak, aki 50. születésnapjára megkapta ezt a leszedett táblát, amit egyébként a döntő többség teljesen feleslegesnek tartott ezen a szakaszon. Bár az utolsó utcában lakók szerint indokolt, hiszen a kanyarnál túl nagy sebességgel jönnek már az autósok és például biciklivel kifordulni a főútra kész életveszély.

Este azonban Cs. András meglepő információval szolgált, tudomása szerint megszűnt a korlátozás, előtte beszélt az útkezelővel, ezért tűnt el a tábla. Bár akkor meg az a furcsa, hogy táblát tartó kis alumínium lapocskák ott maradtak az oszlopon. Azért, mert máskor pedig tervezik újra visszaszerelni?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek