Isteni gondviselés: azért élték túl az autópályamunkások a hatalmas balesetet, mert nem ültek a furgonban – képek

Megosztás

Elképesztően nagy becsapódást élt túl mindenki hétfőn az M3-as autópályán, ehhez viszont nagy adag szerencse is kellett. A munkások közül senki nem tartózkodott a teljesen összeroncsolt gépjárműben. Ugyanakkor volt, aki megjegyezte, hogy kihívták maguk ellen a sorsot már napok óta, szabálytalanság itt is, ott is.

A Balesetinfo beszámolója szerint az M3-ason Nyíregyháza felé, Hévízgyörk térségében egy nyerges billencs letarolta a leállósávban álló utánfutós Ford Transitot, majd a szalagkorlátot áttörve az árokba borult. A billencses könnyebben megsérült, a Transit utasai pedig az árokban dolgoztak éppen, így megúszták a becsapódást. Huzamos ideig csak a belső sávon engedték a forgalmat. Fotók és műszaki mentés: www.m3automentes.com

A képek önmagukért beszélnek, szinte biztosan halálos kimenetelű lett volna a becsapódás, amennyiben a furgonban ültek volna. Mivel a leállósávban trafálták telibe a járművet, így nem lehet kérdés, hogy a hátulról érkező billencs a fő hibás. Ám volt, aki megjegyezte, ezzel a fehér furgonnal már máskor is találkozott és nem sokat tettek azért, hogy a munkavégzést és az autójuk helyét láthatóvá tegyék, csak idő kérdése volt a csattanás.

“Most nem azért, hogy védjem a kamionost, mert nyilván nem figyelt, de azok a transitos munkások szombaton is a leállóban parkoltak, míg dolgoztak, semmi nem jelezte előre, hogy munkavégzés van, semmi nem terelt, sehol nem volt kibójázva, aztán álltak, ahogy álltak. Még mondtam is a mellettem ülőknek, hogy ezeket valaki kivasalja” – írta Dávid.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek