Gyönyörű látványt nyújt a természet alkotta magyar zászló Szolnoknál

Megosztás

A Szolnok közelében található gátszakaszon fotózták ezt a lenyűgöző képet, ami külső segítség és trükközés nélkül megalkotja nemzeti zászlónkat.

Akkor is szép látvány lenne, ha szándékosan ültetnének így növényeket, de így, hogy ezt a természet saját maga hozza létre, teljes véletlenségből, még inkább érdekesebb és meg gyönyörűbb. Az Extrém Időjárás oldalán tették közkinccsé Szilvási Katalin képét. Ezt még pénteken fotózta, láthatjuk a lenyűgöző, természet alkotta nemzeti színeket a Szolnok és Zagyvarékas közötti gátszakaszon!

Köszönjük ezt a vizuális élményt, valóban ritka, hogy a természet ilyen szépen eltalálja a színkombinációt emberi beavatkozás nélkül. Nem sokkal odébb, szintén ezen a gátszakaszon egy egész vörös szőnyeggel találkozhatunk. Csak el ne vonja az autósok figyelmét, mert annyira csodaszép a látvány, vonzza a szemet.

Nagyon sokak kedvence a tavaszi, kora nyári időszak, amikor mindenféle színben pompáznak a területek, ezek a képek csak újabb bizonyítékot jelentenek erre, miért is szeretik annyian.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek