Lássunk csodát: kijavították az életveszélyes szolnoki hidat – minden évben választást kellene tartani

Megosztás

Hosszú heteken-hónapokon keresztül egyre csak dőlt egyre kijjebb a korlát, ami egy balesetben sérült meg. Nem foglalkozott vele senki, de most, egy hónappal a választások előtt, hirtelen kijavították a híd sérült elemeit. Igaz, így is ott hagytak egy-két szembántó hibát.

Kár, hogy nem jutott pénz és idő a döbbenetesen ramaty és szintén veszélyes állapotban levő kandeláber(ek) cseréjére, de egyelőre örüljünk annak, ami van, hogy legalább a híd kidőlt korlátjának sérült elemeit lecserélték. Erre is rendkívül sokat kellett várni.

Ferenc tette közkinccsé képeit és véleményét a munkálatokról. Beszámolt arról, hogy Szolnokon, a Thököly úti felüljárón elkezdték kijavítani a pár hónapja történt balesetben megrongálódott korlátot. “Bár a lámpaoszlop(ok)ra is ráfért volna egy csere. Köszönjük” – tette hozzá Ferenc az egyik helyi csoportban.

Ez valóban így van, de Szolnokon értékelnünk kell mindent, ami elkészül, főleg az utóbbi években. Apró szépséghiba, hogy nehéz elsiklani azon tény felett, hogy éppen a kampányidőszak utolsó négy hetében járunk, hirtelen minden útépítés és javítási munkálatra van idő, kapacitás és főleg akarat. Kár, hogy nincs minden évben választás Szolnokon.

Ezekre ráfért volna egy csere

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek