Senior kategóriában lett bajnok a táncoslábú szolnoki házaspár

Megosztás

Április 20-án, Szombathelyen rendezték meg a Tíztánc Magyar bajnokságot, ahol összesen nyolc kategóriában hirdettek győztest. A senior korosztály egyik korcsoportjában egy szolnoki házaspár lett a legjobb.

A Felnőtt Tíztánc Magyar bajnokság 16 fős mezőnyében Rónyai Zoltán és Busa Dóra zsinórban a negyedik bajnoki címét szerezte meg, mögöttük Härtlein Ákos és Farkas Gréta Éva lett az ezüstérmes, míg a dobogó harmadik fokára Antal Krisztián és Prozlik Melinda Lenke állhatott fel.

A senior korosztályban három korcsoportban avattak bajnokot: Senior I.-ben Keresztes László és Bartha-Nagy Lilla, Senior II.-ben Takács Csaba és Balatonyi Kata, Senior IV.-ben pedig a szolnoki házaspár, Sámson László és Kovács Beáta Gabriella győzedelmeskedett. Valamennyien először nyerték az adott versenyszámot.

„Engedjétek meg, hogy megosszam örömömet, mely szerint feleségemmel, Dr Kovács Beátával versenytánc latin és tíztánc Magyar Bajnokságon kategóriánkban elsők lettünk 2024-ben. Ez lehetővé teszi, hogy nemzetközi versenyeken is induljunk a Magyar Nemzeti Versenytánc Válogatott tagjaként. Hajrá Magyarország! Hajrá Szolnok!” – írta a verseny után Sámson László.

Kép: Sámson László

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek