Betegséggel küszködik a TV2 tehetségkutatójának szolnoki versenyzője

Megosztás

Javában tart a Next Top Model Hungary, amiről a Szol24-en már olvashattak, hiszen a szolnoki Vidéki Vivien is versenyben van. A lány közgazdászként végzett, elmondása szerint már a gimnázium óta a magazinokat bújta és nézte a modelleket. A műsorban nincs könnyű dolga, hiszen a feladatok mellett betegséggel is meg kell küzdenie.

Arra a kérdésre, hogy mi történt a szemével, elárulta, hogy begyulladt. „Pár napja beleestem ebbe a lázas, torokfájós betegségbe és valószínűleg az ment rá” – mondta. A zsűri egyik tagja, Tomán Szabina jobbulást kívánt a lánynak.

Next Top Model Hungary – 7. adás

A Next Top Model Hungary versenyzőinek a víz alatt kellett teljesíteniük. Lemaradtál a legújabb adásról? Most visszanézheted online!

„Nem vagyok modellalkat, de én fontosnak tartom, hogy mindenki reprezentálva legyen a divatszakmában. Most jött el az idő, hogy tényleg van egy olyan műsor, ami elindítja a karrierem és nem számít az, hogy hány éves vagyok, hány kiló vagyok, hány centi vagyok” – vallott az elképzeléseiről.

A versenyzők közül valaki a „Magyarország következő Topmodellje” címet nyeri el, ezáltal két éves modellszerződést kap, szereplhet a Joy magazin címlapján és a Schwarzkopf Gliss márka magyarországi nagykövete lesz 2024-ben.

Kép: TV2

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek