A mentősök újraélesztették és megmentették a fiatal szolnoki férfi életét, aki hatalmasat hibázott

Megosztás

Akkor is döbbenetes lenne a történet, ha ezt egy gyermek követné el, de hogy ilyen alapvető, életveszélyes hibát egy felnőtt kövessen el, elképesztő. Hatalmas szerencséje volt, mert a klinikai halál állapotából vissza tudták hozni a mentősök az életbe, jó eséllyel teljesen fel is fog épülni.

Szüleink gyermekkorunk óta azt nevelik belénk, hogy vizes kézzel se érjünk véletlenül se feszültség alatt levő elektromos eszközhöz, hát még a kádban tartózkodva. Ez majdnem az életébe került most egy fiatal szolnoki férfinek. Az esetről az OMSZ számolt be a közösségi médiában.

“FIATAL FÉRFI ÉLETÉÉRT KÜZDÖTTEK A MENTŐK SZOLNOKON!
Szombaton Szolnokról kérték a mentők segítségét egy 30 év körüli férfihez, aki fürdés közben megcsavarta egy lámpa villanykörtéjét, áramütést szenvedett és hozzátartozói nem tudták felébreszteni. Bajtársaink a bejelentéstől számítva mindössze négy perc alatt a helyszínre értek, a férfit kimentették a vízzel teli kádból és megvizsgálták, de a beteg ekkor már nem lélegzett.

Az életmentők azonnal megkezdték az emelt szintű újraélesztést, ami az időben érkezett segítségnek köszönhetően végül sikerre vezetett és a férfit stabil állapotban szállíthatták kórházba. Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!” – írták az OMSZ hivatalos oldalán.

Mi is gratulálunk a mentősöknek az életmentéshez, az életbe visszahozott férfi pedig alighanem egy életre megtanulta a leckét.

Kapcsolódó cikkek