200 milliós szolnoki házát hirdeti Grófo fia, Gyémi

Megosztás

Kis Grófo testvére, Grófo fia, Kozák István a közösségi oldalán tette közzé, hogy elhagyja a megyeszékhelyet és a fővárosba költözik. Elhatározása komolynak tűnik, ugyanis már az otthonát is meghirdette potom 200 millió forintért.

220 négyzetméteres, négy szoba, két fürdő, egy melléképület és jakuzzi is tartozik az ingatlanhoz. Nem tudni, hogy mi a konkrét oka, amiért a mulatós család ismert tagja úgy döntött, hogy elköltözik Szolnokról, de nemrég számoltunk be róla, hogy a Kőrösi úti temetőben valakik megrongálták Grófo sírját, a nyughelyet felfeszítették valószínűleg értékek után kutatva.

Gyémi Hivatalos

Elado SZOLNOK egy 220nm 4 szoba 2 fürdő ingatlan amihez tartozik egy 70nm mellek épület, 6×3 ledes medence fűt/Hűt Jakuzzi luxus ingatlan a zöld világot 4,5 cm holland mű pázsit fenyesiti stb…

Grófo öccse, Gyémi akkor azt üzente az elkövetőknek, hogy tud mindent és bízik az igazságszolgáltatásban. Szerinte furcsa, hogy éppen pont akkor törték fel az apja sírját, amikor kiérkezett Kanadába és hozzá is be akartak törni. Nem kizárt, hogy a szomorú esetnek köze van a költözéséhez.

“Újépítésű ingatlan érdekel Budapest nyugati oldalán, kertes, 150 négyzetmétertől, minimum 3-4 szobával, és cserélném szolnoki luxusingatlanomra. Akit érdekel, írjon privát üzenetet” – írta egy Facebook-posztban Gyémi, tehát házcsere is érdekli.

Kép: Gyémi Hivatalos Fb

Kapcsolódó cikkek