Halálos horrorbaleset az Alföldön, a száguldó kisebb autó sofőrjének nem voltak esélyei – videó

Megosztás

A szemtanúk elmondása szerint már korábban is sietve előzgetett a piros Opel Corsa, az egyik kanyarban pedig vezetői hibát vétve kisodródott és a jóval nagyobb, vétlen autóba csapódott a fiatal sofőr, aki azonnal szörnyethalt.

A Balesetinfo és az Rtl információi szerint szörnyethalt egy 20 év körüli sofőr, miután autójával egy terepjárónak ütközött Kecskemét és Ágasegyháza között. Az Rtl híradónak nyilatkozó szemtanú szerint előzés után sodródott le az útról, majd csapódott a terepjárónak. Utóbbi vezetője sokkot kapott, de nem sérült meg.

A halálos baleset szombaton reggel Ágasegyháza és Kecskemét között, az 5301-es úton történt. A piros Opel Corsa egy kanyarban kisodródott, majd keresztbe csúszott a menetirány szerinti bal oldalra, ahol az utánfutót vontató Jeep Grand Cherokee a Corsa jobb oldalába rohant. Az Opelt vezető fiatalember életét vesztette, a Jeepben utazó nő és férfi nem sérült meg. A kecskeméti hivatásos és kerekegyházai önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket.

Kapcsolódó cikkek