Aromaterápiás előadás, húsvéti készülődés és Apa-Fia nap – programajánló

Megosztás

Elsősorban a Húsvét jegyében várják a hétvégét tartalmasan eltölteni kívánó szolnokiakat, de sok más mellett lesz Apa-Fia nap a Verseghy Ferenc Könytárban, Csepp-Tár aroma- és fitoterápiás interaktív előadás a Hild Viktor Könyvtárban, valamint a Szigligeti Színház is izgalmas előadással készül a hétvégén.

Apa-Fia nap (március 23. 9:00-13:00)

Családi nap a Verseghy Ferenc Könyvtárban – közreműködik a Pixel Colony, lesz 3D nyomtatás és szerepjátékok, valamint Tálas Máté influenszer (ICEHAVOK) beszélgetés édesapjával, Tálas Lászlóval, a Szolnok TV főszerkesztőjével.

Hagyományőrző húsvéti készülődés (március 23. 9:30-13:00)

Hagyományőrző húsvéti készülődésre, hangolódásra várják az érdeklődőket holnap a Napsugár Gyermekházban. Készíthetők ünnepi dekorációk vesszőből, fából, agyagból. A hagyományos tojásfestés csínja-bínja is kipróbálható lesz, és a finom keltkalács sütése sem marad el, ígérik a szervezők.

Az udvaron ügyességi játékokkal várják a gyerekeket, ahol jutalomért versenghetnek a résztvevők.

A belépő ára 1400 forint.

Húsvéti játszóház (március 23. 15:00-18:00)

2024, március 23-án 15:00 – 18:00 között szeretettel várják a Szandaszőlősi Művelődési Házba Önöket Húsvéti játszóházukba. Programjaink: nyuszi simogatás, tojáskeresés, kézműves műhely, “tojásfa” díszítése, népi fajátékok.

17:00 órától a Hahota Gyermekszínház előadását mutatják be, “A piros tojás legendája” címmel.

Csepp-Tár aroma- és fitoterápiás interaktív előadás és tanácsadás (március 23. 15:00)

Az egészséges étkezéssel kapcsolatban tart beszélgetést, valamint előadást és tanácsadást Bán Szilvia természetgyógyász, gyógymasszőr és aromaterapeuta. A rendezvényt a Hild Viktor Könyvtárban tartják.

Michael Frayn: Függöny fel! című színdarabja a Szolnoki Szigligeti Színházban (március 23. 19:00)

A Szol24-en is beszámoltunk róla, hogy Michael Frayn Függöny fel! című bohózatának színpadi változatát holnap, azaz március 22-én mutatják be a Szolnoki Szigligeti Színházban Lendvai Zoltán rendezésében. A főbb szerepekben Gombos Juditot, Barabás Botondot és Dósa Mátyást láthatjuk.

A színészek közötti személyes konfliktusok a végletekig éleződnek, a kellékek megbokrosodnak, a stressz úrrá lesz mindenkin. A groteszkké vált katasztrófa teljességgel elkerülhetetlen. Az egymásba omlott társulat alig várja, hogy lemenjen végre rájuk a függöny – olvasható a történet a Port.hu-n.

Textilszobrászati és kreatív műhely (március 23. 13:30-18:00)

A textil varázslatos megmunkálásával életre kelthetjük álmainkat. Gyere és készítsd el saját műalkotásodat! – buzdítanak a szervezők.

A részvétel előképzettséget nem igényel.Tagdíj: 800 Ft / fő / alkalom.

A részvételhez szükséges anyagköltség 8000 Ft-tól / fő / alkalom.

Kép: vmfk.hu

Kapcsolódó cikkek