Friss: kórházba került Gulyás Gergely miniszter, már meg is műtötték – betegségéről hallgatnak

Megosztás

A miniszter úr szerencsés, mivel a jelek szerint a vizsgálatoknál nem volt várólista és olyan kórházba vitték, ahol megfelelő ellátást kapott. A beavatkozás sikeres volt, ám azt nem árulták el, mi is történt Gulyás Gergellyel.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert megműtötték” – tudatta vasárnap este rövid közleményben a Miniszterelnökség. Azt írják, hogy a tárcavezetőn elvégzett beavatkozás sikeres volt. Olyan híresztelés is szárnyra kapott, hogy az elmúlt hetekben kipattant komoly fideszes pedofilbotrány miatti stressz okozta a miniszter úr betegségét, de erről sincs semmilyen hivatalos információ. Ne feledjük, dr. Magyar Péter is megemlítette Gulyás Gergelyt múlt heti interjújában, többször is utalt rá, többnyire negatív kontextusban.

A műtétet követő rehabilitáció időszakában Gulyás Gergely helyettesítését a parlamentben és a kormányülésen Panyi Miklós államtitkár, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese látja el – zárult a közlemény, amely

sem Gulyás Gergely betegségéről, sem az operáció jellegéről vagy a lábadozási idő hosszáról nem közölt semmilyen részletet.

Azt sem lehet tudni, hogy az általában azért kéthetente egyszer megtartott kormányinfókat érinti-e Gulyás Gergely lábadozása. A jövő héten például aktuális is lenne, hiszen legutóbb február 16-án volt kormányinfó – az első, amit Novák Katalin, Varga Judit és Balog Zoltán lemondása után tartottak. Ráadásul köztudottan szoros baráti kapcsolat volt Varga Judit és Gulyás Gergely között.

Kapcsolódó cikkek