Ez igen! Akkora kátyú és tócsa lett az út szélén, hogy halat lehetett fogni belőle

Megosztás

Szolnokot mondják egyre többen a kátyúk városának, de azért ez, a szomszédos megyében egyértelműen túltesz az átlagon. Már azt találgatják, hogy a méhlegelő után lesz új megfogalmazás a kormánypropaganda számára a kátyúkra is.

Egy helyi lakos vette észre, hogy a lőrinci melletti egykori erőműhöz vezető úton már annyi víz felgyűlt a kátyúkban, hogy abban már egy hal is eléldegélt – osztotta meg az olvasókkal a Hvg.hu.

A lehető legmeglepőbb helyről fogott ki egy helyi horgász, Zubor András lőrinci lakos egy halat: egy úton a kamionok keréknyomában felgyűlt víz alkotta pocsolyában. A pecás számolt be arról, hogy felfigyelt egy halra a lőrinci mellett fekvő egykori Mátravidéki Erőműhöz vezető úton, a teherautók által kitaposott egyik gödörben összegyűlt tócsában.

Csütörtökön fogta is a horgászbotját, kifogta, majd szabadon engedte – mondta el a nem mindennapi sztorit lapunknak, amit fotókkal is alaposan dokumentált.

Azért reméljük, nem ez lesz a legújabb nemzeti sport. A hozzászólók között pedig akadt olyan is, aki már arról fantáziált, hogy a méhlegelő után jöhet a halmedence, ezzel meg is magyarázhatjuk, miért van ennyi hatalmas kátyú országunkban és különösen megyénkben is.

Kapcsolódó cikkek