Ennél megdöbbentőbb ingatlanhirdetést nem fog találni – csak Kunhegyesig kell menni érte

Megosztás

Csodálatos kis ékszerdoboz – ha valamit, ezt biztos nem fogjuk mondani az interneten meghirdetett kunhegyesi, „családi háznak” minősített omladozó téglarakásra, ami nem meglepő módon nagy meghökkenést keltett az emberekben. Az unortodox villát csekély öt millió forintért lehet vinni.

2 szoba, konyha, fürdőszoba, külön helyiségben wc, kamra, nyitott terasz elől és hátul, sőt, még a tetőtér is beépíthető. Első olvasásra nem hangzik rosszul! Nos, a keserű valóság csak a képek láttán veri elemi erővel fejbe az embert. Mutatjuk:

Kunhegyesen, a Bródy Sándor utcában található meghirdetett ház kívülről sem kutya, de az úgynevezett szobák teszik igazán teljessé a képet. A hirdetés nem teszi hozzá, hogy lényegében maximum egy telekvásárlásról lehet szó és teljes bontásról, ettől függetlenül meglehetősen szigorúak a követelmények, részletfizetésre nincs lehetőség.

A jogosan felháborodott kommentelők természetesen nem kímélték sem a „műalkotást”, sem a hirdetőt. Valaki szerint Árpád-kori emléket ilyen jó áron még nem kínáltak, más úgy fogalmazott, ez nem más, mint egy félkész paintball pálya.

Valóban nem tudjuk, hogy a hirdető komolyan gondolta-e, hogy ilyen körülmények mellett valaki öt millió forintot ad a telekért, mindenesetre az biztos, hogy ingatlanhirdetés rég futott ekkorát, a célját tehát félig-meddig mégis elérte. Mára lekerült a hirdetés, a kérdés csak az, vajon tényleg volt olyan bátor jelentkező, aki fantáziát látott a rusztikus kivitelezésben és a letisztult formákban, vagy a törlés inkább a felettéb negatív visszajelzéseknek köszönhető?

Fotók: Olcsó ingatlanok 6millióig Fb-csoport

Kapcsolódó cikkek