Megdöbbentő részleteket tudott meg a Blikk a jászszentandrási gyerekgyilkos anyáról: „Azért ölte meg a lányát, hogy az apjának fájdalmat okozzon”

Megosztás

A 40 éves M. Éva könyörtelenül megölte háromesztendős kislányát, majd magával is végzett. A Blikk kedden délután ellátogatott a helyszínre, ahol döbbenetes részleteket tudott meg a szörnyű események hátteréről.

A szomszédok elmondása szerint a kulturált környezetben élő, tanító végzettségű M. Éva könyvtárosként dolgozott, de az elmúlt időszakban nagyon furcsán kezdett el viselkedni. A kis Dórikát egyedül nevelte, s megpróbálta teljesen elszakítani az apjától, írta a Blikk.hu.

– Az apja minden követ megmozgatott, hogy láthassa a kislányát, amit az anyja nem akart engedni. Éva teljesen el akarta szakítani az apjától a gyereket. A bíróság úgy állapította meg a gyermek láthatását, hogy ennyi idősen már ott is aludhatott az apukájánál. Szombaton vitte volna el, de már az előző alkalommal sem adta oda neki. Múlt pénteken Éva a kislányuk előtt esett neki a férfinak. Gázspray-vel lefújta, egy konyhakéssel pedig elkezdte vagdosni. A kislány mindeközben csak az apjáért aggódott, kiabált neki, nagyon féltette – magyarázta egy szomszéd a lapnak.

Ezután a rendőrök elvitték az őrjöngő asszonyt, akit végül még a kórházban sem tartottak bent. Másnap haza is engedték. A gyermek apja a hétvégén próbálta újra elvinni Dórikát, de nem nyitott neki senki ajtót. Végül a rendőrök hétfőn törték be az ajtót, majd találtak rá a holttestekre.

További részletek a Blikkben.

Fotó: A tragédia helyszíne / Fotó: Czerkl Gábor /Blikk.hu

Kapcsolódó cikkek