Ráfázott, aki sietősre fogta volna az utazást a Hatvan-Szolnok vonalon délelőtt

Megosztás

A szerencsére bízza magát az, akinek rövid időn belül kell A-ból B-be eljutnia és a MÁV „páratlan szolgáltatását” választja, pontosabban kénytelen választani: január 25-én, azaz ma is sok – és hosszú – kellemetlen percet, perceket okozott egy felsővezetéki hiba.

Ráadásul mindez a reggeli és délelőtti órákban rendkívül zsúfolt Hatvan-Szolnok vonalon történt. Újszász és Jászboldogháza-Jánoshida között felsővezetéki hiba miatt átmenetileg nem közlekedtek a vonatok, tájékoztatott a Mávinform.

A Szolnok-Hatvan közötti S820-as vonatoknál 40-60 perccel hosszabb eljutási időre, esetenként rövidebb útvonalon közlekedő járatokra lehetett számítani, a MÁV későbbi tájékoztatása szerint, amikor már kijavították a hibát, ebből végül 35-45 perces késések lettek.

A forgalom teljesen újraindulhatott Újszász és Jászboldogháza-Jánoshida között, a menetrend kora délután helyreállt a Hatvan-Szolnok vonalon.

Hogy mi történt a vasúttal ezen a szép csütörtöki napon szerte az országban? A Tornanádaskáról 9:12-kor Miskolcra elindult személyvonat (35427) Edelénynél meghibásodott. A Déli pályaudvarról 10:25-kor Győrbe elindult S10-es vonat (4914) járműhiba miatt 30 percet késett. A Keleti pályaudvarról Gödöllőre 12:05-kor és a Gödöllőről a Keleti pályaudvarra 13:16-kor induló S80-as vonat pedig nemes egyszerűséggel (3144, 3175) nem közlekedik.

Kép: Wikipédia

Kapcsolódó cikkek