Miért tart ilyen sokáig megoldani Szolnok közvilágítási problémáit?

Megosztás

Amikor elvégzendő feladatról van szó, akkor hirtelen senki nem illetékes, vagy éppen nem elérhető. Szolnokon jó ideje sötétségbe borulnak utcarészek, az intézkedéseknél pedig sosem csipkedik magukat. Tényleg ilyen bonyolult kicserélni néhány égőt?

Rendre visszatérő probléma Szolnok közvilágítása, illetve annak részleges hiánya. Hogy ki lenne illetékes az ügyben, mindig nehezen kinyomozható, valaki így tudja, más pedig úgy tudja. De amikor megtalálják azt, akinek meg kell oldani a problémát, akkor is elég sűrűn sok-sok nap telik el, sőt, vannak helyek, ahol hónapokig marad a sötétség.

A közösségi médiában találkozhattunk ezzel a bejegyzéssel. “Boldog új évet kívánok! Egyben segítségét kérném a területileg illetékes személynek az alábbi problémával kapcsolatban.

Szandán az Apáczai Csere János utca 28-30 közötti közvilágítás kb 2 hete nem világít. Az utca széles és csak az egyik oldalon van közvilágítás kiépítve, járda nincs. A nevezett világítás hiánya miatt kb 5-6 teleknyi terület teljes sötétségbe borult.

Bejelentettem az Opusz-Titásznál, akik jelezték, hogy 1 lámpa esetén nem illetékesek. Ezután megpróbáltam bejelenteni a telefonos ügyfélszolgálatnál, ahol átirányítottak a polgármesteri hivatalhoz. Ott azt a tájékoztatást kaptam, hogy 8-áig nem dolgozik senki. Tisztelt Ligeti József Alcsisziget / Kertváros / Kocsoros / Szandaszőlős kérem közbenjárását a lakók nevében!” – így az írás.

A hozzászólások között voltak további mérgelődések és a megoldás felé vezető út is. “Ligeti úr jelezte, hogy ez nem az ő választókerülete, de ennek ellenére intézkedik.” “Én is a polgármesteri hivatalnál tudtam csak intézkedni!” “Szandaszőlősön a Csók István utca 4.-nél ugyanez a helyzet, már hónapok óta.” “Nincs illetékes, majd választási időszakban lesz bőven!” “A Vörösmezőn 2 hónap alatt javították meg! Kb 5-ször lett betelefonálva! Kitartás…”

Mi hogy érezzük, rendben van a közvilágítás Szolnokon, vagy a hibajavítás lehetne sokkal gyorsabb is? (A borítókép illusztráció)

Kapcsolódó cikkek