Csapdába esett a szolnoki Fidesz a Lévai-Pressman helyi találkozó miatt?

Megosztás

Országosan is híre ment, hogy az amerikai nagykövet és a magyar miniszterelnök felesége (igaz, más minőségében) hivatalos találkozót tartottak Szolnokon az elmúlt napokban. De valami véletlen folytán ezt a helyi fideszesek még csak meg sem említik. Inkább elhallgatják, mintha meg sem történt volna.

Hiszen milyen rossz is azt kommunikálni, hogy Orbán és a Fidesz egyik fő ellenségének kikiáltott Egyesült Államokból érkezett nagykövet, David Pressman jó hangulatú találkozót tartottak éppen Szolnokon. Máskor egy fűszál arrébb helyezéséről is hírt adnak, de ezzel csak zavart okoztak volna a Fidesz-szavazók fejében. Most akkor mégsem kell annyira gyűlölni a magyar jogállamiság problémáiról a véleményét mindig nyíltan kimondó David Pressmant?

Ezt a dilemmát feszegeti a közösségi médiában Tóth Áron is. “Nem láttam beszámolót sem Kállai Mária, sem Szalay Ferenc Facebook-oldalán. Hát igen! Ez egy kommunikációs csapda valahol😅🤷‍♀️” – írta Tóth. És valóban, egyik kormánypárti politikus sem tartotta elég “érdekesnek” azt, hogy beszámoljon az egyébként országosan is fontosnak nevezhető találkozóról. Ez van jelenleg, Magyarország és Szolnok, 2023.

A találkozóról a Szol24 is beszámolt részletesebben.

Kapcsolódó cikkek