Borzalmas állapotban a törökszentmiklósi elkerülő szakasz, rengeteg a defekt

Megosztás

Több pórul járt autós arról számolt be a Facebookon, hogy mindenki nagyon vigyázzon a törökszentmiklósi elkerülő szakaszon, ugyanis nem egy autó durrdefektet kapott a rengeteg kátyútól, vagy ahogy az egyik érintett megfogalmazta, „kátyúszakadéktól”. Megkérdeztük a Közút Zrt.-t az ügyben.

Szolnokról tartott hazafelé az egyik autós néhány nappal ezelőtt, aki a közösségi oldalán osztotta meg a durrdefekt utáni állapotát a guminak. Azt írta, már hét autó állt villogva, defektesen, amikor ő is beleszaladt egy kátyúba.

„Egy órát voltam ott, addig a kutya se nézett ránk! Gratulálok a közút kezelőnek…” – írja a férfi, nem kevés iróniába csomagolva azt a bizonyos köszönetnyilvánítást.

A hozzászólások és más posztok szintén arról tanúskodnak, hogy nagy bajok vannak a 4-es főút törökszentmiklós elkerülő szakaszával, sőt, képeket is osztottak meg jócskán megsérült gumikról és felnikről.

„Semmi és senki sem számít…csak az M4 építése haladjon… mindegy milyen áron…s a lehető legkisebb költségvetésből kihozni mindezt a papírformától eltérően, hiszen akkor több marad a zsebben. Tegnap jártam arra én is nappal. Éjszaka életveszélyes! Szolnokról vissza is még világosban jöttem de szerencsére Törökszentmiklóson volt dolgom, így elkerültem az elkerülőt” – írja egy hozzászóló, aki valóban szerencsésnek tekinthető, hogy nem kellett használatba vennie az útszakaszt.

A Közút annyit írt megkeresésünkre, hogy az érintett útszakasz közötti folytatásának munkaterülete, annak üzemeltetése, fenntartása a kivitelező feladata, akiknek jelezték a problémát és az elkövetkező két hétben elvégzik a szükséges beavatkozásokat.

Biztató, bár csekély öröm azok számára, akiknél már megtörtént a baj.

Képek: Gábor Kardos/Facebook

Kapcsolódó cikkek