A szolnoki körútnál életveszélyes a közlekedés a gyalogosok számára?

Megosztás

Az információk szerint nem működnek a zebrák feletti lámpák. Bár mozgásérzékelővel vannak felszerelve, csak elméletben működnek, gyakorlatilag viszont nem. Pedig eleve gyengék, “Tiborcz-féle” ledes égők világítanak, nem túl erősen. De most éppen sehogy.

Mária figyelmeztetett mindenkit a veszélyes jelenségre a közösségi médiában. “A Szántó körúton a zebrák felett nem világít a lámpa! Ebben az időben ez életveszélyes! Kérjük, aki tud, intézkedjen!” – így a figyelmeztetés.

A bejegyzés hozzászólásainál még többet is megtudhattunk a problémáról. “De világít! Mozgásérzékelővel van felszerelve! Ha valaki megáll a járda szélén, felkapcsolódik!” “Elvileg lehet, de gyakorlatilag nem működik! Ma közel 10 percet vártam a buszmegállóban – 17 óra után- a COOP boltnál 1x sem kapcsolt be a világítás, pedig jó páran átkeltek a zebrán!”

“A gyalogosok este, esős időben, kéményseprőnek öltözve, Tiborcz lámpák alatt, kafa kombó, ha nincs beépítetten éjjellátó szemünk.” “Ha a világítás működik, akkor sem lehet jól látni azon a szakaszon, meg több helyen!” “Akkor nem csak én látom sötéten a helyzetet.”

További komoly probléma: “https://szolnok.kuz.hu/login – Itt be lehet jelenteni, pontos helyszínnel, esetleg képekkel.” “Hiába jelentjük Szandán is, lassan 2 éve nincs világítás bizonyos oszlopokon. Ez az oldal is csak dísznek van.” “Ja a Tiborc-féle csodalámpák” – dohogtak a hozzászólók. (A borítókép illusztráció)

Kapcsolódó cikkek