Megint egy óriási horrorbaleset a 4-es főúton

Megosztás

A sérülteket a hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezésekkel szabadították ki a roncsból és átadták őket a mentőknek. Eleve nagy gond, hogy a fiatalok öten ültek a négyfős, tuningolt autóban.

Éjfél előtt harminc perccel a 4-es főúton, a dögei körforgalom előtt 300 méterrel eddig tisztázatlan körülmények között egy Záhony irányába közlekedő személygépkocsi elhagyva az úttestet árokba csapódott közel 100 méter megtétele után a menetirány szerinti oldalon – számolt be róla a Frissmedia.hu. Megpördülve állt meg az autóból maradt roncs. Ez ősszel már nem az első horrorbaleset a 4-esen.

Öt fényeslitkei fiatal ült abban a négyszemélyes, háromajtós, tuningolt Renault Megane gépkocsiban, ami valószinüleg a nem megfelelő sebesség megválasztás és a nedves út együtthatása miatt egy előzést követően lesodródott az útról. A gépkocsi sebességét jellemzi, hogy az árokban mintegy 100 méteren át magatehetetlenül sodródó gépkocsi több fát és egy jelzőtábla-csoportot is letarolva, a menetirány szerinti ellentétes irányban nyugszik meg. A gépkocsi eleje gyakorlatilag felismerhetetlenségig összetört, utasai csapdába estek.

A sérülteket a kisvárdai hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezésekkel szabadították ki a roncsból és átadták őket a mentőknek. Az eddigi információk szerint két utast eszméletlen állapotban emeltek ki a kisvárdai tűzoltók a roncsból, köztük egy fiatal lányt, akit újra kellett éleszteni.

A helyszínre öt mentőegység és egy mentőorvos is érkezett. A könnyebb sérülteket Kisvárdára, két súlyos sérültet Nyíregyházára, míg egy életveszélyes sérüléseket szenvedett utast Debrecenbe szállítottak a mentők.

Kapcsolódó cikkek