Kiakadtak a szurkolók a Szolnoki Olajbányász idegenbeli mérkőzésének jegyárán

Megosztás

Fehérvárra látogat a kosárlabdacsapat szombaton, a belépőjegyek egységesen 4000 forintba kerülnek, és csak a helyszínen lesznek megvásárolhatók.

Az éllovas Alba Fehérvár otthonába látogat szombat este a négy forduló után dobogós pozícióban álló Szolnoki Olajbányász kosárlabdacsapata. A szolnoki klub Facebook-oldalán néhány napja jelent meg szurkolói tájékoztatás a mérkőzéssel kapcsolatban, amelyből egyfelől kiderült, hogy tv-közvetítés miatt a kezdő időpont 20 órára módosult, a kapukat pedig 19 órakor nyitják majd.

Ami azonban kiverte a biztosítékot, az a jegyár volt. “A belépőjegyek egységesen 4000 forintért lesznek megvásárolhatóak, csak helyszínen, és csak készpénzes fizetéssel” – olvasható a lenti posztban, amelyből amúgy az is kiderül, hogy mindössze 130 vendégszurkolónak tudnak belépést biztosítani Fehérváron.

A kommentelők alaposan kiakadtak a jegyáron: “Ennyi pénzért, remélem, a jegy mellé jár egy kulcstartó vagy kulacs Vojvoda aláírásával!” – írta egyikük, utalva a Fehérvár játékosára.

“Nem rossz. Ha egy négytagú család meccsre megy, akkor a frissítőkkel, rágcsákkal együtt 20 000 forint felett kell fizetni. Három hazai meccsnél ez 60 000 Huf lesz” – számolgatott egy másik hozzászóló.

“Nem szívbajosak! 4000 Ft?” – írta egy harmadik kommentelő, míg egy másik csupán annyit írt: “4000 ft! Gratulálok!”

Egy hozzászóló a kizárólag készpénzes fizetésben is talált kivetnivalót: “Törvény szerint biztosítani kell elektronikus fizetési módot. Ha mást nem, azonnali utalást.”

Simon Balázs, a fehérváriak ügyvezetője a Szoljon.hu portál érdeklődésére elmondta: nem kirívó a 4000 forintos belépőár, eddig is ennyibe kerültek a jegyek, kizárólag a legutóbbi bajnoki döntőre emeltek árat, akkor ötezer forintot kellett fizetni. Azon pedig dolgoznak, hogy elektronikusan is vásárolni lehessen jegyet a csarnokukban – tette hozzá.

Kapcsolódó cikkek