Cipőtolvajok garázdálkodnak Szolnokon

Megosztás

Az áldozat szerint ebből a történetből mindenki levonhatja a tanulságot: mindent ellopnak, ami nincs odabetonozva.

Sajnos mindennapos dolog, hogy eltulajdonítanak egy biciklit, vagy éppen bolti lopáson érnek valakit. Ez a tendencia az elmúlt időszakban egyre nő, köszönhetően az inflációnak. De amiről Gábor írt az egyik szolnoki Facebook-csoportban, az még a legtapasztaltabbakat is meglepi:

A bejegyzés arról szól, hogy valaki elvitt egy pár sima fekete, új állapotú, nem márkás 42-es félcipőt a Széchenyi lakótelep egyik lakása elől. A döbbenetes eset kedden (2023.10.24.) 17:20 és 20:40 között történhetett. A lábtörlőn már csak a hűlt helyét találta lábbelijének a jogos tulajdonosa, így majdnem mezítláb kellett útnak indulnia azon az októberi estén.

A férfinek végül kölcsön kellett kérnie egy másik pár cipőt, hogy valahogy haza juthasson. “Ha esetleg szeretnéd a dobozát, a blokkot és a garancialevelet, nálam átvehető.” – jegyzi meg ironikusan a poszt szerzője, majd kicsit dühösebben hozzáteszi: “Nem vagyok rosszindulatú ember csak azt kívánom, hogy ne legyen mire felvenned! Tanulságot nyilván tudom: nem hagyunk kint semmit a közös terekben. Csak azért írtam le, hogy más is okulhasson az esetből és ne legyenek illúzióink. Mindent ellopnak, ami nincs odabetonozva. ” – zárta sorait Gábor.

Szolnokon is vigyázzuk az értékeinkre, mert pillanatok alatt lába kelhet bárminknek.

A nyomtalanul eltűnt cipő (Fotó: Facebook)

Kapcsolódó cikkek