Jászárokszállás nyerte a lájkbajnokságot az e.on játékában

Megosztás

Válaszd ki a “Zöld pillanataink” című önkormányzati fotópályázatunkon beérkezett pályaművek közül a kedvencedet, és nyomj rá egy lájkot október 9-én hétfőn 14 óráig! Ezt a versenyt hirdette meg még október elején ez e.on. Az áramszolgáltató “versenyét” jászárokszállási fotó nyerte.

A legtöbb lájkot szerző alkotás közönségdíjasként bekerül a 2024-es önkormányzati falinaptárba, a szavazatokat leadók (azaz a feltöltött fotóalbum képeire lájkot nyomó felhasználók) között pedig három e.on-os napelemes powerbanket sorsoltak ki.

A sorsolást és eredményhirdetést már meg is ejtették.

Mint írták, nagyon köszönték a rengeteg szavazatot, amelyekkel a “Zöld pillanataink” című önkormányzati fotópályázatukon beérkezett pályaművek közül kiválasztották a nyertest.

A közzétett alkotás nyerte a szavazást 755 szavazattal, így ez a fotó kerülhet be közönségdíjasként a 2024. évi önkormányzati falinaptárba. Ez pedig Jászárokszálláson készült.

A közönségszavazáson résztvevők között kisorsolták a három nyertest, akik a e.on-os napelemes powerbanket nyertek: Farkasnè Szőcsy Erzsébet, Katalin Nagy és Ancika Kunné.

Forrás: e.on Facebook

Kapcsolódó cikkek