Cigit kért, megpofozta, majd kirabolta áldozatát a jászladányi fiatal

Megosztás

Nem rablásnak indult két fiatal szóváltása október 10-én, kedd délután. A gyanúsított cigarettát kért, de nem kapott, majd összeszólalkoztak. A 20 éves férfi pofon vágta áldozatát, sőt, a zsebei átkutatása után 5000 forintot is eltulajdonított.

Nem az évszázad bűncselekménye zajlott le Jászladány egyik utcájában, mindenesetre elég szomorú, hogy sokan a következményekre fittyet hányva, minimális értékek ellenében követnek el erőszakot.

Így tett az a helyi férfi, aki, miután az áldozata közölte, hogy nincs nála dohánytermék, megütötte őt, majd átkutatta a zsebeit. Összesen 5000 forintot vettek el tőle, mikor az eltulajdonított készpénzt szerette volna visszakérni, a fiatal ököllel arcul csapta.

A jászladányi fiatalt rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták és őrizetbe vették. Az eljárást a Jászberényi Rendőrkapitányság fogja lefolytatni.

Jászladányon hosszú időre visszanyúló probléma a közbiztonság. Több esetről a Szol24 is beszámolt: szeptember közepén, egy szervezett akció keretében bukott le egy helyben működő, kábítószerterjesztő bűnszövetség, valamint a Szolnoki Törvényszék előző hónap elején hozott ítéletet annak a jászladányi férfinak az ügyében, akit felesége megcsalt, ezért csaknem 130 késszúrással megölte őt.

Szintén az elmúlt időszakban indult nyomozás egy bűnelkövetővel szemben, aki bántalmazta, gyilkossággal fenyegette és meglopta volt élettársát. Akkor nem a cigaretta volt az „indíték”, hanem 2000 forint.

Kapcsolódó cikkek