Tervezett áramszünet lett volna Jászapátin a jövő héten, de elmarad

Megosztás

Egyelőre csak annyi nyilvános, hogy technikai okok miatt máskor végzik el a tervezett karbantartásokat, de valószínűsíthető, hogy a Jászságot sújtó, csütörtök óta tartó időszakos áramszünet lehet az oka.

Amikor csütörtökön felrobbant egy trafóház Jászberény mellett, sejthető volt, hogy a nagyobb kiterjedésű, rengeteg háztartást és települést érintő kényszerű áramszünet utáni helyreállítás sokáig fog tartani és nem tudják a problémát megoldani fél nap alatt. Ez sajnos így is történt és történik, időszakos áramkimaradások még mindig vannak a folyamatos munkálatok miatt.

Valószínűleg ennek köszönhető, hogy Jászapátin viszont elmarad a jövő hét két napjára tervezett áramszünet. Erről a polgármester számolt be az interneten. A korábban karbantartás miatt október 9-re és 11-re meghirdetett áramszünetek technikai okok miatt elmaradnak – adta hírül közösségi oldalán az MVM Émász Áramhálózati Kft. tájékoztatóját a település polgármestere. 

A tervezett karbantartásokat másik időpontokban tartják meg, amelyekről a szokásos módon, szórólapon előzetesen értesítést küldenek a lakosságnak. 

Kapcsolódó cikkek