Elkészült Szolnok új imázsfilmje

Megosztás

Az Irány Szolnok tájékoztató turisztikai központ közzétette Szolnok új imázsfilmjét.

Az alkotók ezt írták:

“Állítólag a nagy szerelmekből születnek a legjobb dolgok. Mondhatni, mi is így vagyunk ezzel, hiszen a lehető legnagyobb örömmel, büszkeséggel, boldogsággal és mindenféle pozitív jelzővel illethetnénk az érzést, ami a szívünkben van most.

Elkészült városunk új imázsfilmje, melyen pontosan 1 éve dolgozunk: 11 forgatási nap, 66 forgatási óra, 32 helyszínt bemutatva 2 perc 44 másodpercben. Ebben a pár percben rengeteg energiánk, sírásunk, nevetésünk, örömünk és bánatunk is benne van, de abszolút megérte. A befektetett munka mind az összes 237 600 másodperce.

Csak hálával tartozunk mindenkinek, aki segített minket. Köszönjük:
Tisza Táncegyüttes, Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt., Szolnoki Városüzemeltetési Kft, Szolnok Élménysziget, Szolnoki Sportcentrum, Szigligeti Színház, Legendák a Levegőben, Aba-Novák Agóra, Szolnoki Olajbányász, Tiszavirág Fesztivál, Szolnoki Vízilabda Sport Club, RepTár, Marcipán Cukrászda, Dorina Hajdu, Szolnoki Művésztelep, Szolnoki Szimfonikusok, Luca Kocsis, Szarka Dorottya Ecseki Jani és Csomor Feri bácsi horgászok, Szabó Péter.

Végül pedig egy hatalmas taps a kedvenc forgatócsapatunknak, akik annyit utaztak hozzánk, keltek a tyúkokkal, repültek, de víz alá is merültek, ha kellett, akik bár nem szolnokiak, de kiknek ugyanúgy szívük csücske lett Szolnok, mint nekünk. Köszönjük Artificial Group, köszönjük Dalma, Zsofi, Márk, Tiba, Cusi, Tamás!

Mi imádjuk a filmet, abban bízunk, hogy Ti is legalább ennyire szeretni fogjátok!”

Forrás: Irány Szolnok Facebook

Kapcsolódó cikkek