Halálos balesettel indult a reggel a kisújszállási elkerülőn

Megosztás

Közúti balesethez riasztották a kisújszállási tűzoltókat és a rendőröket ma reggel. A 4-es főút kisújszállási elkerülőn történt balesetben egy ember meghalt, egy embert pedig a tűzoltók mentettek ki a kocsiból súlyos életveszélyes állapotban.

Egy személygépkocsi előbb érintőlegesen ütközött egy Citroen által vontatott utánfutónak, majd ezt követően frontálisan ütközött egy kisteherautóval. Két ember szorult be a személyautóba. A tűzoltók az életveszélyes sérültet feszítő-vágó berendezésekkel kiszabadították. Sajnos a másik sérültön már nem lehetett segíteni. Teljes útzár volt a helyszínen – a forgalom Kisújszálláson keresztül haladt, közölte a tuzoltosag-kisujszallas.hu.

Az esethez több mentőkocsi is érkezett.

A Karcag TV azt írta, hogy egy férfi életét vesztette, továbbá hárman megsérültek, abban a közúti balesetben, ami a 4-es főúton Kisújszállás külterületén történt. A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszíneltek.

Közúti közlekedési baleset történt a 4-es főút 149. kilométerszelvényében, Kisújszállásnál szeptember 21-én 6 óra előtt pár perccel. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi közlekedett Szolnok irányából Karcag felé, mikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti bal oldalba és ott frontálisan ütközött a vele szemben közlekedő kisbusszal. A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette, míg utasa életveszélyes, valamint a kisbusz két utasa – az elsődleges orvosi vélemény szerint – könnyű sérülést szenvedett, közölte a police.hu.

Fotók: tuzoltosag-kisujszallas.hu és Karcag TV

Csúnyán összetörtek az autók Fotó: tuzoltosag-kisujszallas.hu
Ebből az autóból nem sok maradt épen Fotó: tuzoltosag-kisujszallas.hu
Nyíilegyenes útszakaszon történt a baleset Fotó: Karcag TV

Kapcsolódó cikkek