Helyreigazítás

Megosztás

A portálunkon 2023. szeptember 13-án megjelent, A jegyzőre és a pénzügyi iroda vezetőjére verték azt, hogy 330 milliós hiány van az iparűzési adóban Jászárokszálláson” című cikk az alábbi valótlan tartalmú tényállításokat tartalmazza.

Valótlanul állítottuk, hogy „Úgy tudjuk, a jegyző és a pénzügyi osztályvezető már nem dolgozik a hivatalban. Állítólag vagy felmondtak nekik vagy elmentek maguktól”. A valóság ezzel szemben az, hogy jelen pillanatban is mindketten a Jászárokszállási Polgármesteri Hivatalban dolgoznak.

Valótlanul állítottuk továbbá, hogy „Az a hír is járja a városban, hogy az egész ügy még Gergely Zoltán volt polgármester bosszúja, mert azt beszélik, ők (a jegyző és a pénzügyi vezető) állítólag még az ő emberei voltak. Most keresik az állítólagos többi aknát…”
A valóság ezzel szemben az, hogy a jegyző és a pénzügyi iroda vezetője sem Gergely Zoltán volt polgármesternek, sem semelyik más polgármesternek nem az emberei. Köztisztviselőként a hatályos jogszabályokat betartva, függetlenül és pártatlanul végzik a munkájukat.

Az eredeti cikket ennek tükrében frissítettük, ez érintettektől elnézést kérünk!

Kapcsolódó cikkek