Az Ország Burgere megtisztelő címet egy szolnoki alkotás nyerte el

Megosztás

Harmadik alkalommal hirdették ki Az Ország Hamburgere verseny győztesét. Debrecenben kóstolgatta az alkotásokat a zsűri és a pálmát a szolnoki hambi vitte el. Nézzük, mivel sikerült nyerni.

Szeptember 2-án, szombaton hatalmas szabadtéri pikniket és sütögetést szerveztek Debrecenben, ahol sor került a Szaft ‘N Burger – Országos Hamburgersütő Versenyre és Steaksütő Tusára. A harmadik alkalommal megrendezett megmérettetésen profik, amatőrök és junior versenyzők is megmutathatták, mire képesek, az egyes kategóriák győzteseit pedig egy szakmai zsűri választotta ki.

A zsűri a nyertesek mellett kihirdette Az Ország Burgere verseny 2023-as győztesét is, mely hambit a szolnoki Beer & Burgers szakácsa, Józsa Ádám alkotta meg.

A 2023-as Ország Hamburgerében almás-újhagymás káposztasaláta, Angus marhahúspogácsa, cheddar sajt, dupla bacon, házi fehér BBQ-szósz és kandírozott jalapeno paprika található a sokmagvas buciban – adta hírül az esemény egyik szponzora, a Hortobágy Angus a Facebookon. A részletekről a Mindmegette.hu számolt be.

Íme a győztes burger:

Kapcsolódó cikkek