Nagy nyár végi összejövetelt rendezett a Tiszavárkonyi Nyugdíjas Klubkör 

Megosztás

A Tisza-parton, a szabadstrandján mellett rendezte meg nyárzáró rendezvényét a Tiszavárkonyi Nyugdíjas Klubkör. A kulturális műsorral, közös ebéddel készültek a szervezők. Szerencsére az időjárás is kedvezett a programnak, így sokan élvezhették a kültéri rendezvényt.

A tiszavárkonyi nyugdíjasok több mint hét éve, megalakulásuk óta ápolnak kapcsolatot más településeken működő szervezetekkel, akiket meghívtak a jeles eseményre. Megcsillogtatta tudását az Újszászi Százszorszép Népdalkör. Műsort adott a Kunszentmártoni Hagyományőrző és Nyugdíjas Egyesület Nőklub tagozata. Örömtánc bemutatót tartottak Halászné Ibolya és táncosai – a csapat több településről számlál tagokat. Zenélt a Mezőtúri Szivárvány Népzenei Egyesület citerazenekara is. A várkonyi nyugdíjasok záró produkcióként egy meglepetés műsorba is bevonták a társaságot.

Kissné Pásztor Mária klubvezető elmondta, nagyon kellemes, családias hangulatban zajlottak az események. Mivel a programot szabad téren tartották és egyébként is ingyenes volt, a nyugdíjasokon kívül helyi lakosok is lejöttek a partra megtekinteni a produkciókat.

Az eseményen néhány kézműves is felvonultatta alkotásait, melyekből lehetett vásárolni. A tombolához pedig a klubok tagjain kívül várkonyi vállalkozók, illetve lakosok is ajánlottak fel tárgyakat.

Forrás:Szoljon.hu

Kapcsolódó cikkek