Az utóbbi évek legborzalmasabb halálos karambolja történt az Alföldön

Megosztás

A hatalmas erejű frontális karambol következtében gyakorlatilag teljes egészében megsemmisült egy személyautó, amely egy kamionnal csattant. Ilyen brutális pusztítást nagyon régen nem láttunk már közlekedési balesetnél.

Édesanya és kilencéves kisfia vesztette életét a sokkoló balesetben. A képeket látva könnyen megállapíthatjuk, hogy valóban semmi esélye nem volt a túlélésre az autóban utazó két áldozatnak. Egy személygépkocsi és teherautó ütközött össze a 6-os úton, Dunaföldvár közelében – közölte honlapján a rendőrség. Az autóból gyakorlatilag semmi sem maradt, a típusát sem lehetne megmondani szemből és oldalról nézve.

A Delalfoldinfo.hu értesülései szerint csütörtökön délután a személyautó ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, miközben Dunaföldvárról Dunaújváros irányába hajtott. Frontálisan karambolozott egy kavicsszállító nyerges vontatóval. A hatalmas kamion alá szorult a kisméretű személyautó és a képeken látható, mennyi maradt belőle. Egy 49 éves dunaföldvári nő vezette az autót, kilencéves kisfia ült még az autóban, ők a két áldozata a balesetnek. A teherautó sofőrje könnyebb sérülésekkel megúszta.

Kapcsolódó cikkek