Százezer forintot kaphat, ha tudja, hol van ez a férfi

Megosztás

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 100.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki Lukács Sándor elfogásának elősegítése érdekében.

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettessel szemben a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 365. § (2) bekezdésébe ütköző és a (3) bekezdés b) pontja szerint minősülő rablás bűntettének, és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt. Az eljárás jelen szakaszában az elkövető kiléte ismertté vált, azonban tartózkodási helye ismeretlen, ellene elfogatóparancs került kibocsátásra.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője bruttó 100.000,-, azaz egyszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a nyomravezetőnek.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Lukács Sándor felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgál, ami az elfogását eredményezi. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

Kérjük, hogy aki a férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen személyesen bejelentést a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságon, vagy bármely rendőri szervnél, hívja a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06-56/501-600-as központi telefonszámát, a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számot.

Kapcsolódó cikkek