Folyamatosak az útfelújítások Túrkevén

Megosztás

Örömmel számolt be a túrkevei polgármester arról, hogy a Városgondnokság Kft. továbbra is folyamatos munkavégzéssel végzi a városban a kátyúzási munkálatokat.

Az elmúlt két hónapban összesen 1500 négyzetméternyi kátyú eltűntetése valósult meg Túrkevén az alábbi területeken: István király, Kálmán király, Béla király, Petőfi Sándor, Szeles, Árpád, Thököly, Rákóczi, Csokonai, Kölcsey, Hagymási, Ady Endre, Németh, Győrffy, Czeglédi, Zrínyi, Vörösmarty, Szénási, Dr. Nánási Lajos, illetve Tóth Imre utca.

Mindezeken túl az AFIT területén található vállalkozások munkájának segítése érdekében, az egykori vállalat területén is közel 300 m2 kátyút foltoztak be.

Sallai R. Benedek megjegyezte, a város pénzügyi lehetőségeit jócskán túllépve igyekszik a lehető legtöbb erőforrást közútfejlesztésre fordítani. Idén még növekvő ütemű felújítások várhatók az ősz folyamán.

Hotzzátette, igyekeznek a lehető legtöbb helyre odaérni, de nagyon kérte a lakosságot, hogy értse meg, amint azt sokszor elmondta, leírta, 30 év elmaradását nem lehet 1-2 év alatt maradéktalanul helyreállítani.

Forrás: Sallai R. Benedek Facebook

Kapcsolódó cikkek