Több lámpát szerelnek fel a jászberényi Neszűrben a jobb közbiztonság érdekében

Megosztás

A jászberényi Neszűr valaha sokkal szebb napokat látott vidék volt, de jó ideje jelentős problémákkal küzd minden nap. A beilleszkedni próbáló külterületi lakosok és a még földtulajdonnal rendelkező városlakók gyors és radikális változásért kiáltanak, ám a rendszerváltozás óta egyre romló helyzetet nem lehet két nap alatt megváltoztatni, közölte Budai Lóránt. A jászberényi polgármester hozzátette, polgármestersége alatt számos lépést tettek előre, melyekről tavaly már beszámolt.

A városvezető tájékoztatott arról, hogy a Neszűrben is fejleszti a közvilágítást az önkormányzat. A rendőrséggel is egyeztetve, a meglévő oszlopokon, a dűlőutak és keresztező utak csatlakozásainál huszonnégy közvilágítási lámpatestet fognak felszereltetni. A tervek elkészültek, az engedélyt megkapták. A kivitelezési feladat ellátására négy céget kértek fel, melyek közül a legkedvezőbb ajánlatot (bruttó 19.8 millió forint) a Fény Service Kft. adta.

A polgármester kijelentette, hogy továbbra is a lehetőségekhez mérten mindent megtesznek annak érdekében, hogy a Neszűrben uralkodó áldatlan állapotokat visszaszorítsák. Ehhez azonban kéri az ottlakók segítségét is.

Forrás: Budai Lóránt Facebook

Kapcsolódó cikkek