Balatonalmádi a színes lépcsők városa lesz szolnokiak keze nyomán

Megosztás

Egy projekt keretében Balatonalmádi közterületein olyan, a városképbe illő, pozitív üzenetet hordozó alkotások kerülnek, melyek hozzájárulnak az ott lakók és az oda látogatók pozitív életérzésének megerősítéséhez. A szolnoki FESS Kompánia professzionális alkotókból álló szakmai műhely, több évtizedes tapasztalatuk van a falfestés, épületdekoráló festések területén, mind bel-, mind kültéren.

A fiatalabb tagok is több éves tapasztalattal rendelkeznek, mestereik – Györe Zoltán festőművész-rajztanár, Páncsics Edina a műhelyt vezető rajztanár és Tóth István tervezőgrafikus – mellett nevelkedtek hosszú évekig.

Az ország több pontján megtalálhatóak a munkáik. Abszolút hatékonyak és kihozzák a maximumot a hely adottságaiból a megrendelő igényeit követve. Szemléletmódjuk szerint a tökéletességre törekednek, és kizárólag olyan megbízásokat fogadnak el, amelyek etikailag és morálisan később is vállalhatók számukra.

Ezek sorába illeszkedik most a Színes lépcsők városa című urbanisztikai és dizájn projekt keretében egy lépcsősor kifestése Balatonalmádiban. A korábbi hetekben más alkotócsoportok már színesbe varázsoltak néhány lépcsősort a városban, most a szolnoki csapat tagjai szorgoskodnak.

A projekt keretében Balatonalmádi közterületein olyan, a városképbe illő, pozitív üzenetet hordozó alkotások kerülnek, melyek hozzájárulnak az ott lakók és az oda látogatók pozitív életérzésének megerősítéséhez.

Színes lépcsők városa lesz Balatonalmádi. Pályáztunk. Nyertünk. Itt vagyunk! – írta Facebook-bejegyzésében Páncsics Edina.

Forrás: 24.hu

Fotó: PÁNCSICS EDINA Facebook

Kapcsolódó cikkek