Centikre száguldott a haláltól a főúton a motoros – videó

Megosztás

Semmivel nem magyarázható ön- és közveszélyes száguldást mutatott be a végtelenségig felelőtlen motoros ámokfutó a 3-as főúton. Egy normál közúton, centikre mindkét oldalán egy-egy autóval, legalább kétszázzal suhant el hatalmas szerencsével. Egészen ijesztő képsorok.

Két egymással szemben elhaladó között száguldott el elképesztő tempóval egy motoros a 3-as úton Gödöllőnél (az Aszód és Gödöllő közötti szakaszon), amit egy autós kamerája rögzített.

Na EZ GYORSHAJTÁS! Még a rendszámot is “ELHAGYTA”

Olvasónk fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt. “Két egymással szemben szabályosan elhaladó személygépkocsi között elszáguldó, hatósági jelzés nélküli motorkerékpár. Két másodperccel előtte híre hamva nem volt a motorosnak a tükörben. Pont akkor előzött, mikor mellette volt az utánfutót húzó szemből érkező autó. Saját sebesség 85 km/h.

A videóban, ami a Bp-i Autósok közössége oldalára került fel, a kamerás autó vezetője meg is jegyzi, egyáltalán nem tudta, hogy jön a motor és ha csak egy kisebb kátyút kikerült volna az autójával, a motoros már halott lenne.

A kocsi, amelyben a kamera volt, 80 km/h feletti tempóval haladt, és hozzáteszik azt is, hogy a motoron nem volt rendszám. Bárki is volt a motoros, közvetlen életveszélynek tette ki saját magát és a többi közlekedőt is.

Kapcsolódó cikkek