Alaposan rácáfoltak a tószegi polgármesterre

Megosztás

“Egy jó évben a Balatonon nem tudod hova lerakni a törölköződ. Most még az árnyékban is találsz helyet.” „Vasárnap alig vannak, a péntek-szombat zsúfolt, valószínűleg egy estére maradnak. Nem nagyon tudják már megengedni maguknak az emberek, infláció van” Ilyen mondatokkal cáfolta meg a Telex.hu cikke akaratlanul is a hurráoptimista tószegi polgármester balatoni helyzetképét, amit nagy hevesen a szolnoki fideszes polgármester is megosztott.

Videóban jelentkezett be a gyenesdiási Balaton-partról Gyuricza Miklós. A tószegi polgármester – nem belekeverve a politikát, de mégis – azt jelentette ki, hogy szerinte a Balatonon igen is, sokan vannak, akarva-akaratlanul is erősítve a kormánypropagandát, hogy itt minden magyar nyáron csak hesszel és nyaral, mert futja rá a pénze…

Nos, a Telex.hu valóban nekiállt, hogy feltérképezze a terepet, és nem valami szívderítő helyzetet talált. A Balaton ugyanis már drága a magyaroknak, a pénz kevés, magas az infláció, nem engedhetik meg a tömegek, hogy több napig nyaraljanak a magyar tenger partjainál.

Csak egy vagy két nap, ennyi az, amit esetleg megengedhetnek maguknak.

A szállodák szövetségének elnöke, Flesch Tamás is azt állította, egyre kevesebben engedhetik meg maguknak a balatoni nyaralást, idén pedig legalább 30-40 százalékkal kevesebb a vendég.

Nos, ő már azért elég hiteles adatközlőnek vehető.

Forrás: Telex.hu

Fotó: Molnár Réka / Telex

Kapcsolódó cikkek