Illegális gyorsulási versenyek Szolnokon, a rendőrök lecsaptak – videó

Megosztás

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az illegális gyorsulási versenyek ellen léptek fel. Többeket ki is szűrtek az elmúlt hétvégén.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészei a Szolnoki Rendőrkapitánysággal, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal vizsgabiztos és ellenőr munkatársaival együtt közös akciót szerveztek az illegális gyorsulási versenyek ellen, ezért 2023. július 8-án éjjel a Szolnok, Felső Szandai réten közlekedő autósokat ellenőrizték. A komplex közlekedési akció célja a gyorsulási versenyek visszaszorítása, illetve az átalakított járművek kiszűrése volt. Az ellenőrzést a levegőből egy drón is segítette.

Az egyenruhások két esetben szabtak ki helyszíni bírságot, kilenc szabálysértési feljelentést tettek és hat jármű forgalmi engedélyét vonták be, mivel azokat engedély nélkül átalakították.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság továbbra is kiemelt figyelmet fordít a közlekedésbiztonságra, azon belül is az egyik legfőbb baleseti veszélyforrásra, a közlekedés résztvevőire veszélyt jelentő, jogellenes gyorsulási futamok, valamint a sebességtúllépések visszaszorítására. Ennek érdekében a jövőben is lesznek ilyen jellegű közlekedésrendészeti akciók. (Forrás: Police.hu)

No Title

Uploaded by None on 2023-07-11.

Kapcsolódó cikkek