Ágyakat, matracokat adományozott a kórháznak a Szolnok-Tisza RC

Megosztás

Az ágyakat és matracokat azonnal használatba vették a rászoruló betegek, akkora a hiány ezen a területen. Ez már önmagában elég sokat elmond a magyar egészségügy állapotáról.

A Szolnok-Tisza Rotary Club egy-egy felfekvést megelőző modern ágymatracot adományozott pénteken a Hetényi Géza Kórház alapítványának, valamint a Morpheus Betegellátó és Tanácsadó Kft-nek.

A Szolnok-Tisza Rotary Club rendszeresen támogatja adományaival a Hetényi Géza Kórház alapítványát. A civil szervezet a „Küzdelem a felfekvés ellen” elnevezésű, a Miskolctapolca Rotary Club által már második alkalommal megszervezett „Global Grant” – azaz külföldi és magyar klubok részvételével megvalósuló – projekt keretében tavaly korszerű kórházi ágyat és felfekvést megelőző modern ágymatracokat adományozott a Hetényi Géza Kórház alapítványának és a Morpheus Betegellátó és Tanácsadó Kft-nek. 

Az ágyakat és matracokat azonnal használatba vették a rászoruló betegek, akkora a hiány ezen a területen. 

A Tisza rotarysok pénteken újabb ágymatracokat adományoztak a két szervezetnek. Egyiket Nagy Mariann, a Hetényi Géza Kórház ápolási igazgató-helyettese, a másikat Rolkó Erika, a Morpheus Kft. képviseletében vette át Molnár Júliától, a Szolnok-Tisza RC képviselőjétől, a magyarországi Rotary Club Központi Régiója alkormányzójától.

Forrás:Szoljon.hu

Kapcsolódó cikkek