Szexet ajánlott a 85 éves férfinak, amikor ez nem jött össze, durván elbánt vele

Megosztás

A Kunszentmártoni Járási Ügyészség indítványt tett egy 40 éves Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei nő letartóztatására. A nő ugyanis előbb egy 85 éves férfinek szexet ajánlott, ám miután visszautasítást kapott, durván elbánt az idős emberrel.

Az ügyészség indítványa szerint a nő május 13-án az esti órákban egy Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei községben megjelent egy 85 éves férfi házánál, ahova becsengetett. A ház udvarára a férfi a nőt beengedte, ahol a nő részére szexuális szolgáltatást ajánlott fel, melyet a sértett visszautasított, majd a nő készpénzt kért tankolásra, mely kérésének a férfi ugyancsak nem tett eleget.

Ekkor a nő az idős férfit a földre lökte, kabátja zsebéből kivette a pénztárcáját a személyi okmányaival együtt. Mivel a pénztárcában nem talált pénzt, az időközben a földről felálló sértettet a nő újra a földre lökte majd az inge zsebéből elvette a férfi 200.000 forint készpénzét.

A járási ügyészség azért indítványozta a nő letartóztatását, mert a többszörösen büntetett előéletű nőt a cselekmény előtt egy hónappal a Kecskeméti Rendőrkapitányság szintén rablás bűntette miatt hallgatta ki gyanúsítottként, illetőleg – a kiszabható büntetés mértékére figyelemmel – fennáll annak a veszélye, hogy a gyanúsított a hatóság elől megszökne, továbbá a korábban elkövetett cselekményeihez hasonló, újabb bűncselekményeket követne el.

A Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírója a gyanúsított letartóztatását elrendelte, közölte dr. Lánczi Rajmund, csoportvezető ügyészhelyettes, sajtószóvivő (Szolnok Járási Ügyészség).

Képünk illusztráció.

Kapcsolódó cikkek