Két hétre tud időpontot adni a tiszaföldvári labor

Megosztás

Két hét múlvára ad időpontot a tiszaföldvári labor, ezt közölte egy helyi csoportban a közösségi oldalon maga az érintett vérvételi pont. Hangsúlyozták, ne is akarjanak előbb időpontot, mert úgysem fog sikerülni. Kutyát is felemlegettek.

“A megnövekedett betegforgalom miatt leghamarabb csak Június 19, hétfőre tudunk időpontot adni. Nem tudunk biztosítani sürgős vérvételt, de minden tőlünk telhetőt megteszünk, nem tudjuk biztosítani azt sem, hogy ha időpont nélkül érkezik, akkor levesszük a vérét. Limittel dolgozunk, amit nem léphetünk át.”

Ezt közölte hétfő este egy helyi Facebook-csoportban a Tiszaföldvár labor.

Hozzátették, hogy:

“Kérjük mellőzni, a privát számon keresést (telefonálás, sms formában), a privát messenger megkeresést, személyes megkereséseket, birtokháborítást(!), egyrészt szabálysértés. Itt megjegyeznénk, hogy a saját testi épségét kockáztatja, tekintettel, hogy tábla jelzi a kutya jelenlétét.”

Vagyis aki esetleg mégis erősködni próbál, az akár egy kutyával is szemben találhatja magát.

Egy hozzászólásra reagálva közölték:

“Próbálunk minden tőlünk telhetőt megtenni, de mi egy “kicsi” labor vagyunk, limitekkel.”

Vagyis aki bejutott valamilyen orvoshoz és a tiszaföldvári labort kívánja igénybe venni a vizsgálatokhoz, az várhat két hetet, mire vért vesznek tőle. Vagy marad az, hogy máshova kénytelen elmenni.

Forrás: Tiszaföldvár labor Facebook

Képünk illusztráció.

Kapcsolódó cikkek