Újabb rejtélyes eltűnés Miskolcon, nagy erőkkel keresik az Alzheimer-kórban szenvedő nőt

Megosztás

A közelmúltban egy miskolci nő eltűnése megrázta az egész várost és most itt van egy újabb eltűnt édesanya, akit kétségbeesve keres a családja.

Egy Alzheimer-kórban szenvedő miskolci nőt keresnek ismerősei és családja, sőt most már az egész borsodi város. Csütörtökön még arról szóltak a hírek, hogy a hölgy – a család feltételezései szerint – egy idősebb, 60 év körüli férfival tartózkodik, de ennél többet egyelőre nem tudnak.

Vasárnap újabb információk jutottak a nő lányának birtokába és ezeket megosztotta a nyilvánossággal, hátha sikerül megtalálni az eltűnt személyt.

-Hozzájutottam hasznos információkhoz édesanyámmal kapcsolatban, nektek köszönhetően. Sajnos még mindig nem találtuk meg. Elmondásaitok alapján: Belváros- Tanácsház tér- Centrum/ Rossmann – Selyemrét – Tiszai Pályaudvar vonalon közlekedik. Kérlek titeket járjatok nyitott szemmel, kéreget pénzt gyógyszerre, buszjegyre, oda-odamegy emberekhez. Boltok környékén is feltűnik. Ha látjátok hivjátok a 112-t és amíg ki nem érkeznek a rendőrök ne hagyjátok elmenni. Köszönet mindenkinek! – olvasható a segítségkérő felhívásban.

A miskolci édesanya eltűnésének híre megjelent a közel 160 ezer követővel rendelkező Eltűnt emberekért-megoszthatod Facebook-csoportban is, ahol arról írnak, hogy szombaton reggel 10 óra körül látták őt Miskolc centrum környéken. -Fekete nadrág és szürke felső volt rajta! Pénzt kéregetett, gyógyszerre és sebes az arca, szól a bejegyzés.

A rendőrség nemzetközi körözést rendelt el a hölgy után, az alábbi adatokkal: A hölgy neve Szirmai Etelka, 1947.07.07-én született. Vékony testalkatú, 165-170 cm magas, kék szemű. Nyakig érő ősz haja van, és szemüveges. Különös ismertetőjele az arcán az orra alatt egy nagy szemölcs.

Korábban a család attól tartott, hogy a nő és alkalmi útitársa már vonattal elhagyták az országot és valószínűleg Ausztrián is áthaladtak.

Kapcsolódó cikkek