Civil szervezeteknek osztottak pénzt Besenyszögön

Megosztás

Kétmillió forintot osztott szét civil szervezetek között a besenyszögi önkormányzati képviselő-testület. Volt olyan szervezet, amely egyetlen fillért sem kapott.

A besenyszögi önkormányzat civilek támogatásáról döntött áprilisi ülésén. Ezen hét igen szavazattal máris kiosztotta a kétmillió forintos keret felét a Besenyszögi Sportegyesületnek. A Besenyszögi Polgárőr Egyesületnek 100 ezer forintot szavaztak meg ugyancsak 7 igen szavazattal.

Már nem volt ilyen egyértelmű a támogatás a Besenyszögi Hagyományőrző Íjász Egyesület esetében. Itt 5 igen és 2 nem szavazattal 150 ezer forintot  biztosítottak a civil szervezetnek.

A Besenyszögi Millér Horgász Egyesület már ismét hét igen szavazatot és 300 ezer forintot kapott. A Yellow Monkeys Motoros Egyesület ugyancsak 300 ezer forint kapott 6 igen és egy nem szavazat kíséretében. 

Nem volt már ennyire bőkezű a város a Besenyszögi Óvodásokért Alapítvány támogatásával, mivel nekik 150 ezer forint szavaztak meg hét igen, azaz egyöntetű szavazattal.

Az újonnan pályázó Magyar Tűzoltósport Egyesület járt a legrosszabbul, mivel 7 igen szavazattal elutasították támogatási kérelmét. Így idén nem ítéltek meg számukra támogatást.

Nyitókép: a Besenyszögi Eszterlánc Óvoda gyereknapján részt vett a  Yellow Monkeys Motoros Baráti Kör is

Fotó: Yellow Monkeys Motoros Baráti Kör Facebook

Kapcsolódó cikkek