Kis Grófo eddig még nem viszonozta Orbán Viktor kedvességét

Megosztás

Hatvan éves lett Orbán Viktor. Köszönti őt sok úttörő, párttag, nem győznek megemlékezni róla szerte az országban. Vagy mégsem? Feltűnő a csend! Szolnok megyében egyetlen lelkes országgyűlési képviselő sem köszöntötte fel, de még Kis Grófo sem!

Az elhíresült Hatvanpuszta nem attól kapta a nevét, hogy Orbán Viktor hatvan éves lett, nem úgy, mint a szolnoki egykori Csemege, közismert nevén Hatvanas, amit bizony Rákosi elvtárs, pajtás 60. születésnapja alkalmából/tiszteletére neveztek el.

Feltűnő azonban, hogy a tavalyi vagy még korábbi nagy köszöntéscunamit követően idén mintha nem is lenne születésnapja a kormányfőnek. Úgy tűnik, a hatvan átkozottan kerek szám lehet, hiszen Rákosi elvtársat is nagy szeretet övezte, mikor belépett a hatvanasok klubjába. Talán a párhuzamot szeretnék most minimalizálni…

Nincs sehol egy köszöntő a megyei politikusi oldalakon sem. Még az oly lelkes Boldog István sem hajolt be, hogy alázatosan köszöntse imádott miniszterelnökét.

Két éve még más idők jártak…

De nem köszöntötte fel Kis Grófo sem, pedig ő nemrégen volt 30 éves és ebből az alkalomból Orbán Viktor személyesen is üdvözölte őt. Pedig a szolnoki bulibáró még csak nem is politikus, akár viszonozhatná is a kedvességet.

A 444.hu tegnap azt közölte, hogy pár fideszes nem bírt magával, és már tegnap felköszöntötték a Nép Nagy Vezérét. Hogy aztán ezeket a talpnyalásokat sürgősen töröljék is a közösségi oldalról.

Lehet, hogy ennek a hirtelenkedésnek isszuk most a levét?

Kapcsolódó cikkek