Hetedjére rugaszkodnak neki a palacsintafesztiválnak, most Azahriah nélkül

Megosztás

Hetedjére veselkednek neki a szervezők a szolnoki palacsintafesztiválnak, hogy ezzel is népszerűsítsék Szolnokot. Tavaly az Azahriah nevéhez köthető rendkívüli eseménnyel egyből fel is került a térképre a fesztivál.

Hetedszer lesz palacsintafesztviál Szolnokon. Június 2-a és 4-e között a Nefag-játszótér ismét a gasztronómia, a kultúra és a magas minőségű szórakozás helyszíne lesz, írta a Szolnok Tv.

A már hagyományos családi rendezvény a már megszokott műsorelemek mellett újdonságokat is tartogat, hangzott el a fesztivál sajtótájékoztatóján, amiről a Szolnok Tv számolt be.

A rendkívül sikeresnek beállított fesztivál pénteki napján ismét a fiataloké lesz az egyik főszerep, hiszen amit korábban elterveztek, hogy majd ez az időszak a kisgyerekeské lesz, kudarcot vallott, érdektelenségbe fulladtak az események.

Így hát most is maradt a fiataloké ez a sáv, különféle nekik szóló programokkal.

A nagykoncertek természetesen megmaradtak, ahogyan a családias jelleg is.

Ez a fesztivál is a legmagasabb minőséget képviseli a városban, emelte ki a Szolnok Tv Szalay Ferenc, az eseményről tartott sajtótájékoztatón elhangzott szavait.

Ha már minőség, akkor tavaly nagy botrányt keltett egy videó, ami a fesztiválon készült és futott körbe a közösségi térben futótűzként. Ez pedig az a történet, amikor az egyik sztárvendég, a zenész Azahriah  egy mobil WC mögött magáévá tett egy lányt. Az esetről egy videó is kiszivárgott a netre, így az énekes, ha akarta volna sem tarthatta volna titokban a fiaskót.

A fesztivál nem éppen sorolható az olcsó programok közé. Egy felnőtt belépő péntekre 8, egy kamasz jegy 6 ezer forint. Egy családi jegy szombatra, ami a koncertekre is érvényes, 18 ezer forintba kerül. Ha egy négytagú család szombaton és vasárnap is ki akar menni, akkor 24 ezer forintot kell fizetnie és ebbe már nem fértek bele a koncertek.

Fotó: Szalay Ferenc Facebook

Kapcsolódó cikkek