Virtuális játékban lövöldözhetünk a kenderrel borított, fák nélküli lombkoronasétánynál

Megosztás

Már a virtuális világba is betört a legújabb magyar hungarikum, a lombok nélküli lombkoronasétány, amely napok alatt rendkívül híressé vált hazánkban, de még Európában is. Már zombikra lövöldözhetünk a jól felismerhető helyszínen, a textúra pedig már a kendert is tartalmazza, úgyhogy igen friss kiadás.

Az elmúlt hónapok egyik legforróbb témája volt a lomb nélküli lombkoronasétány, amelyről éppen a napokban derült ki, hogy méterenként 644 ezer forintba került, és amelyhez olyan bizarr történetek kapcsolódnak, mint a helyi közmunkás levetetett röhögős szmájlija, az ügyről tudósító médiumok feljelentésével fenyegetőző polgármester vagy az oda vezető út váratlan lezárása.

Ha valaki nem akar több száz kilométert utazni Debrecen mellé, az most már az otthona kényelméből is megteheti ugyanezt, és közben még mutánsokra is lövöldözhet egy AK-47-es gépkarabéllyal (ami inkább AK-74, csak a modell alkotója rosszul nevezte el azt). A játék ide kattintva böngészőben is elérhető, de előre szólunk, hogy senki ne várjon tőle szemkápráztató grafikát, tükörsima animációkat és jól kitalált játékmenetet.

Eredeti forrás: sztupy.hu/lombkorona/

Azt mondjuk meg kell neki adni, hogy a nehézségi fokozatok a „Csak nézelődöm”-től a „Le kéne venni a röhögős fejet”-ig terjednek, de ezen kívül arról van szó, hogy valaki ráhúzta egy már létező kezdetleges, belső nézetes demóra a lombkoronasétány virtuális mását, amúgy az Átlátszó csinált ehhez az anyaghoz. Ez utóbbi amúgy váratlanul pontosan modellezi a két hónap alatt legendás státuszba emelkedő helyszínt. Arról nem is beszélve, hogy kifejezetten naprakész is, a földet ugyanis kenderes textúra borítja, utalva ezzel arra, hogy a témát szorosan követő Hadházy Ákos két napja arról posztolt, hogy lombkorona ugyan nincs, de cserébe kender nő a faépítmények körül.

Fárasztó, de ötletes. (Via Telex.hu)

Kapcsolódó cikkek