Általános iskolások gyűjtenek Tiszaföldvár tűzoltóautójára

Megosztás

Tovább gyűjtenek a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság autójának rendbetételére, ezúttal az ószőlői iskolások fogtak össze.

A helyi tűzoltóság javára gyűjtöttek a Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskolában a minap. Ahogy az intézmény Facebookos csoportjában írják: “A délelőtti Incsi-fincsi büfé után délután kézműveskedéssel, akadálypályával és táncházzal vártuk a gyerekeket. Meglepetésként meglátogattak bennünket a tűzoltók is.”

A színes és szórakoztató programok mellett természetesen fontos szerepet kapott az adománygyűjtés is, amelyet nagy köszönettel fogadott a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság. A bejegyzés alatti hozzászólásban ezt írták: “Nagyon-nagyon szépen köszönjük ezt a nem mindennapi segítséget. Nagyon jó példa a gyermekek számára, ami megtanítja őket az összefogás erejére. Köszönjük még egyszer nem csak a magunk nevében, hanem a tiszaföldvári, cibakházai, martfűi, rákócziújfalui és kengyeli településen élők nevében is! Ez az 5 település alkotja a működési területünket.”

Kapcsolódó cikkek