Még nem telt el négy hónap az évből, de idén már nyolc lopás terheli

Megosztás

A jászsági rendőrök őrizetbe vettek egy 18 éves jászkiséri férfit, aki a gyanú szerint az idei évben nyolc lopást követett el falujában.

Egy jászkiséri lakos tett bejelentést a Jászapáti Rendőrőrsre, miszerint április 16-án csupán egy órát volt távol otthonától, majd mikor hazaért a bejárati ajtó üvegét kitörve találta. A házban kutatás nyomait vette észre valamint, hogy eltulajdonították 400.000 forint készpénzét.

A helyszínre érkező jászsági rendőröknek adatgyűjtést követően, személyismeretüknek köszönhetően volt „ötletük”, hogy kit kell keresniük. A feltételezett elkövetőt – egy 18 éves jászkiséri lakost – április 18-án elfogták és előállították a rendőrőrsre.

A nyomozók a férfit lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vételéről határoztak és előterjesztést tettek letartóztatására. A rendőrök, a többszörösen egyesített ügyben összesen nyolc lopással gyanúsítják a terheltet, melyeket idei évben követett el a településen részben egyedül, részben ismert bűntársaival együtt.

Fotó: police.hu

Kapcsolódó cikkek