Ittasan össze-vissza törte a szűk utcában az autókat

Megosztás

A rendelkezésre álló adatok alapján egy helyi férfi közlekedett személygépkocsival április 18-án 21 óra 55 perckor, Szolnok belterületén a Madách utcában. Ez még mind rendben lenne, csakhogy kacskaringókat is beletett az útvonalba. Nem véletlenül.

Haladása során ugyanis nem követte az út vonalvezetését és nekiütközött a menetiránya szerinti jobb oldalon parkoló gépkocsinak, melyet nekitolt az előtte parkoló járműnek.

A férfi tovább haladva még két parkoló gépjárműnek ütközött érintőlegesen. A baleset során személyi sérülés nem történt, az érintett járművekben anyagi kár keletkezett.

A helyszínen a rendőrök a 46 éves sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak mely pozitív értéket mutatott, ezért a jogsértőt további mintavételre előállították, és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt eljárást indítottak vele szemben.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy Magyarországon zéró tolerancia van érvényben az utakon! A vezetési képességre hátrányosan ható szerek befolyásoltságában történő járművezetés nem csak életveszélyes, de büntetendő is!

A felelőtlen sofőrök nemcsak saját, de mások testi épségét és életét is veszélyeztetik! Kérjük, tartózkodjanak az alkohol és bódító hatású szerek fogyasztásától a járművezetés megkezdése előtt, és tudatosan tartsák be a KRESZ-t!

Fotók: police.hu

Az egyik “áldozat”
A további “áldozatok”

Kapcsolódó cikkek